V našo ponudbo dodajamo nov proizvod podjetja admasbrot imenovam Flipster. Zelo okusna jed ki je hitra in enostavna za pripravo. Cena za eno vrečko je 19€ plus poštnina. Podrobnejši opis in slike spodaj.

Flipster – vaš vir beljakovin

Flipster smo razvili kot kakovostno prehransko dopolnilo z visoko vsebnostjo beljakovin. Naš inovativen izdelek z visoko vsebnostjo beljakovin do 85% je enostaven za mešanje in ima kremno jogurtno strukturo, ki spominja na redkejši puding. Tudi ob mešanju z vodo je naš Flipster nebeško okusen.

Preprosto zmešajte del (38 g, tri merice praška, merica priložena v vrečki) z 230 ml vode ali mleka – počakajte približno 5 minut – ponovno premešajte in jed je pripravljena za zaužitje. Jed je okusnejša če jo pripravite z mlekom. Če vam je všeč bolj gosta struktura pustite pripravljen Flipster v hladilniku eno uro da se bolj zgosti.

Flipster vam zagotavlja do 32,3 g visoko kakovostnih beljakovin, samo 0,6 g ogljikovih hidratov, 0,2 g maščobe in 137 kcal.

Uporabljamo le najboljši kalcijev kazein, pusto skuto v prahu in 100% sadni prah, ker je kakovost za nas zelo pomembna.
Kot vsi izdelki AdamsBrot, je tudi Flipster izdelan brez soje.

Naš namig:

Uporabite Flipster kot preliv za torto!
V kombinaciji z našo mešanico Adams Cake je lahko zelo okusen, z malo ogljikovimi hidrati in bogat z beljakovinami.
Uporabite dve porciji (6 meric) Flipsterja s 400 ml tekočine in premešajte z mešalnikom. To daje kremi nekoliko bolj čvrsto strukturo.
Nato zmes prelijemo preko končane, ohlajene torte in pustimo, da se torta približno eno uro pred zaužitjem ohladi.

Flipster je na voljo v 6 okusih:

jagoda
malina in robida
Bourbon vanilija
kokos
čokolada
zelena limona

Glede na okus se sestavine in hranilne vrednosti malenkostno razlikujejo.

Vsebuje potencialne alergene: mleko (vsebuje laktozo). Lahko vsebuje sledi glutena in jajčnih beljakovin. Sestavine so navedene na embalaži in spletni strani proizvajalca https://shop.adamsbrot.de/flipster/